TIP IZ MINHENA: "Srećni gubitnik" ide kući!

M.M.

25. 04. 2022. u 10:42

ALEKS Molčan i Norbert Gomboš odmeriće snage u prvom kolu Minhena.

ТИП ИЗ МИНХЕНА: Срећни губитник иде кући!

FOTO: AP

Očekuje nas susret dva prijatelja, Aleksu je ovo prvi turnir posle finala Marakeša u kom je izgubio od Davida Gofana rezultatom 2:1.

Ovaj levoruki teniser svoje najbolje partije pruža upravo na sporoj podlozi, u Maroku je izbacio sa turnira prvog nosioca Alijasima, a zatim i osmog, našeg Lasla Đerea.

Njegov današnji rival ne igra baš najbolje, on je u glavni žreb upao kao "srećni gubitnik", čak nije ni prošao kvalifikacije, izgubio je od 756. igrača na svetu, Srbina Marka Topa.

Naša procena je da će Molčan ovo bez problema rešiti u svoju korist.

NAŠ TIP: Molčan - Gomboš 1-1 (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije