POSLEDNJA SLAMKA SPASA: Norič - Barnli

V.D.

10. 04. 2022. u 10:44

U 32. kolu Premijer lige na "Kerou roud" stadionu budući učesnik Čempionšipa dočekuje ekipu koja se grčevito bori da opstane u najvišem rangu.

ПОСЛЕДЊА СЛАМКА СПАСА: Норич - Барнли

FOTO: AP/Tanjug

Za Norič možemo slobodno reći da je prvi tim koji je ispao iz Premijer lige." Kanarinci" se poslednjih godina nalaze na klackalici između Premijer lige i Čempionšipa.

Norič osvoji titulu u Čempionšipu i kao po običaju u Premijer ligi bude poslednji na tabeli. Isti slučaj je i ove sezone. Oni su najlošiji tim u elitnom rangu.

Barnli je u prošlom kolu na svom stadionu pobedio Everton svog direknog konkurenta u borbi za opstanak, prekinuo je seriju poraza i zadržao kakve-takve šanse da se ipak domogne opstanka.

Everton je pobedom nad Mančester Junajtedom povećao bodovnu prednost u odnosu na Barnli. Izabranike Šona Dajša samo pobeda nad Noričom ostavlja u ravnopravnoj borbi za opstanak. U slučaju novog kiksa Barnli može da se oprosti od najvišeg ranga engleskog fudbala.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,6)

 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)