"CRVENO-BELI" ZA OBRAZ I ČAST: Crvena Zvezda - Rendžers

N.P.

17. 03. 2022. u 11:59

"VOJNICI" Dejana Stankovića u grotlu "Marakane" čekaju "policajce" iz Glazgova u revanš susretu osmine finala Lige Evrope.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ЗА ОБРАЗ И ЧАСТ: Црвена Звезда - Ренџерс

Foto: Č. V.

Nisu imali Beograđani sreće na "Ajbroksu", dva puta poništen gol zbog VAR-a, promašen jedanaesterac Kataija, posle svega zaslužen poraz u prvoj utakmici rezultatom 3:0.


Uspela je Zvezda da se oporavi, pobedila je u prošlom kolu Metalac iz Gornjeg Milanovca sa 1:2 i izjednačila se po broju bodova sa Partizanom, oba kluba su sakupila po 72, ali "parni valjak" je i dalje prvi zbog bolje gol-razlike.


Puleni Đovanija van Bronhorsta ulaze u duel posle pobede u četvrtfinalu škotskog Kupa nad Dandijem (0:3), dok u šampionatu i dalje zaostaju tri boda za liderom Premijer lige Seltikom.

FOTO: FK Crvena zvezda


Dejan Stanković sve karte baca na napad, od prvog minuta će u sastavu biti ljubimac "delija" Milan Pavkov, koji je dokazao da ume da da gol kad je to "crveno-belima" najpotrebnije.

FOTO: M. Vukadinović

 Uz pomoć vernih navijača, prepune Marakane, očekujemo da domaći fudbaleri pruže svoj maksimum, ginu za svaki pedalj terena i časno brane boje svog kluba u večerašnjem spektaklu u Beogradu.


NAŠ PREDLOG: D2+ (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri