"VUČICA" OVERAVA PROLAZ NA "OLIMPIKU": Roma - Vitese

N.P.

17. 03. 2022. u 10:34

RIMLjANI se sastaju sa holandskim predstavnikom u drugom susretu osmine finala Lige konferencija.

ВУЧИЦА ОВЕРАВА ПРОЛАЗ НА ОЛИМПИКУ: Рома - Витесе

Profimedia

Ekipa Žozea Morinja je u Arnemu odigrala pametno baš toliko koliko joj je trebalo da minimalnim rezultatom (0:1) ima sigurnu zalihu pred revanš.

FOTO: AP/Tanjug


Doduše, u Seriji A u prošlom kolu nije se proslavila na gostovanju Udinezeu (1:1), iščupala je bod u poslednjim trenucima meča golom Pelegrina.


Gosti ni posle 180 minuta fudbala nisu uspeli da postignu pogodak, pred okršaj na "Olimpiku" odigrali su remi bez golova u Erediviziji na strani protiv Heraklesa.


"Vučica" je mnogo kvalitetniji protivnik od "žuto-crnih" i očekujemo da novim trijumfom pred svojim navijačima potvrdi prolazak u četvrtfinale.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)