ZNA SE GAZDA NA SICILIJI: Palermo - Fidelis Andria

N.P.

16. 03. 2022. u 11:19

Nekadašnji prvoligaš,a danas član italijanske Serije C, dočekuje fudbalere iz Apulije u utakmici 32. kola

ЗНА СЕ ГАЗДА НА СИЦИЛИЈИ: Палермо - Фиделис Андриа

Profimedia

Ekipa Silvija Baldinija ulazi u meč posle dva vezana trijumfa u prvenstvu kod kuće nad Vibonezeom (3:0), i na strani protiv Avelina (1:2), nalaze se na 6. mestu na tabeli sa 51 bodom samo četiri manje od drugoplasiranog Katancara.


Gosti su jedni od kandidata za selidbu u niži rang imaju samo jedan trijumf od početka godine protiv Taranta (3:0), nalaze se u zoni ispadanja na pretposlednjem 19. mestu sa 24 bodova čak 12 manje od Kampobasa koji je u sigurnoj luci.


Sicilijanci imaju šansu da se pobedom nad večerašnjim rivalom  približe vodećim timovima apsolutni su favoriti pred svojim navijačima na stadionu "Renco Barbera", savetujemo da odigrate čistog keca gde je kvota skroz korektna.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)