"ZMAJČEKI" GOSTE "GROFOVE": Olimpija - Celje

N.P.

14. 03. 2022. u 09:58

FUDBALERI iz Ljubljane dočekuju najstariji slovenački klub u utakmici 27. kola Prve lige.

ЗМАЈЧЕКИ ГОСТЕ ГРОФОВЕ: Олимпија - Цеље

Foto: Profimedia

Četa Dina Skendera ulazi u meč posle poraza u prošlom prvenstvenom kolu na gostovanju Muri sa 3:2, trenutno se nalazi na 3. poziciji na tabeli sa 45 bodova, dva manje od drugoplasiranog Kopra, dok lider šampionata Maribor ima celih 50.


Ekipa Dušana Kosiča je nakon remija bez golova sa Radomljem bila bolja od Domžala (2:1), međutim, i dalje je u donjem domu Prve lige na 7. mestu sa 29 bodova, samo tri manje ima Tabor Sežana koja je u zoni ispadanja.


Zanimljiv podatak je da su "zmajčeki" savladali "grofove" na "Stožicama" u minula tri međusobna duela identičnim rezultatom (1:0), savetujemo da se držite tradicije i odigrate keca gde je kvota prilično dobra.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave