VEČITI PO TREĆI PUT: Partizan - Crvena Zvezda

M.M.

06. 03. 2022. u 11:23

NA jednoj klupi Obradović, na drugoj Radonjić. Na jednoj strani parketa Ledej i Panter, na drugoj Kalinić i Volters. 18:30 hala "Aleksandar Nikolić"!

ВЕЧИТИ ПО ТРЕЋИ ПУТ: Партизан - Црвена Звезда

FOTO: ABA liga

Igrači Partizana i Crvene zvezde odmeriće snage po treći put u ovoj sezoni. Prethodna dva duela crveno-beli su rešili u svoju korist. U osmom kolu kada su na svom parketu trijumfovali 71:56, i pre samo 15 dana kada su finale kupa rešili u svoju korist rezultatom 85:68 i obradovali svoje navijače "Žućkovom levicom".

Ekipa Željka Obradovića tražiće prvenac u ovoj godini u večitim derbijima i biće maksimalno motivisana, dok će crveno-beli želeti treći trijumf i dodatno podići samopouzdanje pred plej-of.

KK Partizan / Dragana Stjepanović

Crvena Zvezda se ove sezone pre svega oslanja na sjajan kolektiv, gde se može reći da samo Nikola Kalinić odskače i pravi je vođa ove ekipe. Dok s druge strane Partizan najviše nade polaže u svoje strane igrače i na individualni kvalitet pre svega Kevina Pantera a zatim i Zeka Ledeja i Matijasa Lesora. 

Uzeći u obzir da današnji derbi nema značaj kao prethodne dva, da se regularni deo sezone polako završava, i da će treneri hteti maksimalno da sačuvaju sve "kečeve iz rukava" za predstojeći plej-of, možda je najbolje ne prognozirati pobednika meča već staviti akcenat na poene i uživati u dobroj košarci.

NAŠ TIP: prvo poluvreme +73,5 (kvota 1,61)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)