DOMAĆIN NASTAVLJA BERBU BODOVA: Vitese - Sparta

N.P.

04. 03. 2022. u 12:32

FUDBALERI iz Arnema dočekuju najstariji fudbalski klub u Holandiji u meču 25. kola Eredivizije.

ДОМАЋИН НАСТАВЉА БЕРБУ БОДОВА: Витесе - Спарта

Foto: Profimedia

Ekipa Tomasa Leča je posle plasmana u osminu finala Kupa konfederacija gde je u dvomeču bila bolja od Bečkog Rapida ukupnim rezulatom (3:2), nastavila  sa uspehom i u domaćem šampionatu gde je kod kuće nadigrala NEC sa (4:1), zauzima šestu pozicija na tabeli sa 40 bodova.


Tim iz Roterdama na prethodne četiri utakmice u ligi ima čak tri poraza i samo jednu pobedu na svom stadionu nad Viljemom II (1:0), nedovoljno za klub sa tako dugom tradicijom štaviše loše partije su ga odvele na samo dno Eredivizije sa 17 bodova.


Domaćin ulazi u duel sa mnogo više samopouzdanja očekujemo zanimljiv susret na "Gerledom" stadionu jer Sparta nema prava da kalkuliše svaki bod joj je važan kako bi izbegla ispadanje iz  lige.


NAŠ PREDLOG: 1X2+ (1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

KURTI POBEGAO: Pukla bruka u Prištini (VIDEO)