"OSLIĆI" NA MENIJU OLIMPIKA: Lorijen - Lion

V.D.

04. 03. 2022. u 11:32

U UVODNOM meču 27. kola francuske Lige 1 velikan iz Liona gostuje timu koji se grčevito bori za opstanak.

ОСЛИЋИ НА МЕНИЈУ ОЛИМПИКА: Лоријен - Лион

Foto: AP

Olimpik Lion je porazom od Lila u prošlom kolu znatno sebi umanjio šanse za plasman u sam vrh tabele.

Marselj i Nica samouvereno drže mesta koje vode u Ligi Šampiona. Borba za mesto koje vodi u kvalifikacije u Ligu Evrope je realni domet "Lavova" ove sezone.

Lorijen je tik iznad zone ispadanja. "Oslići" su ostvarili dve pobede na prethodna četiri meča i najavili beg iz donjeg dela tabele. Sudbinu drže u svojim rukama. Ako nastave sa dobrim igrama mogu se nadati opstanku. Jesenas su na "Park Olimpik Lion" stadionu uspeli da ostanu neporaženi. Ovog puta su na domaćem terenu i pred svojim navijačima imaće motiv više za ostvarenje dobrog rezultata.

Lion igra promenljivo. Samo jedna pobeda u gostima na poslednjih pet mečeva, odraz je nemoći u igri velikana francuskog fudbala. Ne uspeva Lion da se vrati na stare staze uspeha. "Lavovima" se smeši još jedna neuspešna sezona."Oslići" samo žele plivanje u društvu sa najboljih i sledeće sezone.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,8)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene