"KOPLJANICI" ČERUPAJU "ORLOVE": Benfika - Ajaks

V.D.

23. 02. 2022. u 10:36

NAKON jučerašnjih dva od dva u Ligi šampiona, nadamo se sličnom uspehu u prognozama i danas, kada nas očekuju poslednja dva susreta 1/8.

КОПЉАНИЦИ ЧЕРУПАЈУ ОРЛОВЕ: Бенфика - Ајакс

FOTO: AP/Tanjug

Ajaks našeg Dušana Tadića igra u izvanrednoj formi. "Kopljanici" imaju niz od deset pobeda zaredom u svim takmičenjima. Tim iz Amsterdama u svojim redovima ima najboljeg strelca dosadašnjeg dela Lige šampiona. Sebastijan Haler je na šest utakmicama postigao deset golova. Nema sumnje da će i ovog puta biti prva pretnja po gol "orlova" iz Lisabona.

Benfika je minulog vikenda remizirala na gostovanju kod Boaviste i time zvanično ispala iz trke za šampionsku titulu. U grupnoj fazi "orlovi" su muku mučili sa realizacijom. Gol po utakmici, čini se premalo. Današnji rivali poslednji put na Stadionu Svetlosti u Lisabonu sastali su se 2018. godine u grupnoj fazi i odigrali su nerešeno 1 - 1.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,8)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

VELIKI OBRT! Nikola Topić uskoro na parketu?!

Crvena zvezda i Partizan u ponedeljak su odigrali prvu utakmicu finala ABA lige, a u hali "Aleksandar Nikolić" povredio se Nikola Topić, mlada nada crveno-belih i srpske košarke. Oprečne informacije stigle su, maltene u isto vreme, o njegovom stanju.

14. 05. 2024. u 15:48

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!