TIP DANA: Fehervaru mora da krene

Ž. U.

20. 02. 2022. u 08:04

DANAS u jednom od dva meča prvenstva Mađarske, domaćin mora da zapne.

ТИП ДАНА: Фехервару мора да крене

Foto: Profimedia

17.45: FEHERVAR - UJPEŠT   1   (kvota1.75)

Po Fehervar nastavak sezone je počeo katastrofalno. Od ekipe koja ima kvalitet da se bori za sam vrh, posle tri kola ostao je samo "pepeo". Sagoreo je domaćin u želji da se Ferencu i Puškašu priključi u borbi za titulu.

Za domaćina, današnja utakmica je dan "D". Tri nule ga svakako teraju na to. Ne verujemo da je ekipa koja je prvi deo sezone odigrala korektno, posle pauze i u pripremnom periodu zaboravila da "pika" fudbal.

Sa druge strane, Ujpešt tavori u opasnoj zoni. Dva poslednja međusobna duela, u kupu i prvenstvu, nije izgubio od Fehervara. Danas bi mu i bod završavao posao, ali ne verujemo da do njega može da dođe.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)