SPECIJALNO ZA TIP - STEFAN MITROVIĆ: Barsa bi da prekine dominaciju Madriđana

Ž. U.

13. 08. 2022. u 10:28

DEFANZIVAC Hetafea i srpski reprezentativac, o mečevima prvog kola najjače lige Španije

СПЕЦИЈАЛНО ЗА ТИП - СТЕФАН МИТРОВИЋ: Барса би да прекине доминацију Мадриђана

FOTO: FSS

SELTA – ESPANjOL    1X

Selta se pojačala bolje nego Espanjol, koji sezonu počinje sa novim trenerom. Problem za goste je što su na početku sezone u deficitu sa golmanima.

VALjADOLID – VILjAREAL  X2&3+

Viljareal je zadržao tim koji je prošle godine došao do polufinala Lige šampiona i ovog leta ga još i pojačao. Koliko su jaki, govore i najave iz tog kluba da ove sezone žele čak i u finale.

FIKS BARSELONA – R. VALjEKANO   1

Barselona je predugo u senci timova iz Madrida. Ove sezone pod moranjem joj je da prestigne Real i Atletiko, i osvoji titulu.

KADIZ – SOSIJEDAD   GG

Kadiz je u smiraj prošle sezone izborom Serhija za trenera rešio pitanja i na terenu i van njega. Tim koji je igrao samo defanzivno, transformisao se, igra lepše i efikasnije. Golom sa obe strane očekujem da se završi duel sa Sosijedadom.

VALENSIJA – ĐIRONA  X2

Đirona je znatno ojačala tim, koji se preko baraža probio do Primere. Mislim da bi mogla da iznenadi Valensiju, čija uprava kasno „pali“ što se tiče prelaznog roka. U poteru za pojačanjima dala se pred sam start sezone, kada je sve što vredi kupljeno.

ALMERIJA – REAL MADRID  2

Sa šeicima, koji su već nekoliko godina vlasnici Almerije, nikada se ne zna. Imaju moćan tim, ali ne baš  toliko, da bi mogli da naude aktuelnom šampionu evrope.

FIKS BILBAO – MAJORKA   1

Bilbao je bio i ostao prava domaćinska ekipa. Odlukom čelnika kluba da angažuju Valverdea, trenera koji je Barselonu predvodio do duple krune, taj detalj bi mogao da bude još izraženiji. Majorki fali nekoliko igrača da bi uopšte mogla da izdrži pakleni ritam Primere. Kec se nameće.

BETIS – ELČE    1

Pelegrini, trener Betisa, znao je često od svojih igrača da izvuče maksimum. Verujem da će u toj nameri uspeti u startnom meču protiv Eibara, koji ne pripada grupi vrhunskih timova. 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna