SILVIJU BALAĆE: Kluž na minimalcu

Ž. U.

07. 05. 2022. u 09:02

TRENER i vlasnik škole fudbala u Temišvaru

СИЛВИЈУ БАЛАЋЕ: Клуж на минималцу

Ilustracija

UTA – Mioveni    GG

Farul – Voluntari  3+

ARĐEŠ – KLUŽ  0-2

Šapši – Kindija    1

UNIVER. KRAJOVA – FKSB          GG

Rapid – Krajova  1

Univerzitatea trenutno igra najbolji fudbal u ligi. U svojoj Krajovi kadra je da iznenadi FKSB, jer je u poslednjem međusobnom okršaju to učinila usred Bukurešta. Popusta ne bi trebalo da bude ni sada kada se prvenstvo lomi, i kada matematički jedino rival ima mogućnost da prestigne vodeći Kluž. Tip gol-gol je najrealniji u derbiju kola.

Kluž, vodeći tim lige, u Arđešu bi takođe mogao da ima dostojnog protivnika. Ekipa Dana Ptreskua osim kvalitete ima i iskustvo. Strpljivom igrom,, pokušaće da reši ovo gostovanje, baš kao što je i većinu u ovom delu sezone.  Prvo što bih predložio za ovaj meč je 0-2 gola, dok bih za one nešto smelije, čiji je užitak da pogode tačan rezultat, predložio da probaju sa 0:1.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)