TIP DANA: Sa Vlahovićem nema kiksa

Ž. U.

16. 03. 2022. u 10:37

DANAS u meču elitnog takmičenja Juventus mora da igra na sve ili ništa.

ТИП ДАНА: Са Влаховићем нема кикса

Foto: AP

21.00: Juventus - Viljareal   1  (2.15)

Juventus ima turbulentnu sezonu. U prvenstvu ne može do titule, koju je poslednjih nekoliko godina redovno osvajao. Korona, ili nešto drugo, baš su upravi crno-belih  poremetili planove.

Današnji meč elitnog takmičenja za njih je od izuzetnog značaja. Znamo da i taborom rivala provejava ista situacija. Viljareal je najjneugodiniji protivnik koga je "stara dama" mogla žrebom da dobije.

Gosti ne pripadaju skupini evropskih velikana. Nisu to po kvalitetu, a ni budžetu sa kojim raspolažu. Međutim, ima nešto u tom inatu koji "staru podmornicu" i te kako zna da pokrene.

Sinoć u Amsterdamu bili smo svedoci jednog iznenađenja. Benfika je prošla dalje, pa upravo zbog tog kiksa koji se dogodio Ajaksu, ne verujemo da će mašinerija iz Torina da zakaže u ovako važnom trenutku.

Kvota na pobedu Juventusa je više nego prihvatljiva.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije