SASTANAK U GRADSKOJ UPRAVI KRUŠEVAC: Modernizacija mreže uprave za trezor

Sofija Babović

21. 05. 2021. u 16:03

FILIJALA Uprave za trezor u Kruševcu,ali i predstavništva ove Uprave Ministarstva finansija u drugim opštinama u Rasinskom okrugu uskoro bi trebalo da bude renovirane rečeno je danas na sastanku direktora Uprave za trezor Marka Gvera i gradonačelnica Jasmine Palurović.

САСТАНАК У ГРАДСКОЈ УПРАВИ КРУШЕВАЦ: Модернизација мреже управе за трезор

FOTO: GU

U Upravi navode da je u toku modernizacije cele mreže koju čine 34 filijale i 110 ekspozitura u Srbiji.

- U okviru ovog procesa u najskorijoj budućnosti otpočeće renoviranje filijale Uprave u Kruševcu, renoviranje šalter sala u ekspoziturama u Aleksandrovcu, Varvarinu i Brusu gde će biti instaliran i redomat – uređaj kojim se značajno utiče na smanjenje gužvi i ukida potreba građana za čekanjem u redovima-navodi Marko Gvero.

-Posebnu pažnju posvećujemo ravnomernom razvoju, sa željom da građanima u svakom mestu i opštini gde posluju pruže jednako visok kvalitet svojih usluga.

Na sastanku u Gradskoj upravi pomenuto je da građani i privreda imaju mogućnost da na svim šalterima Uprave za trezor plaćaju račune i dažbine bez naknade ili uz najnižu proviziju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ROMANI LETICE MILOVANOVIĆ: Borska spisateljica večeras u Paraćinu