REVIZIJA TRAFOSTANICE: Sutra bez struje veći broj leskovačkih sela

I.M.

17. 05. 2021. u 15:22

Bez električne energije sutra će biti potrošači u većem broju leskovačkih sela, a razlog su planirani radovi na reviziji TS 35 -10 kV Jug i pripadajućeg dalekovoda.

РЕВИЗИЈА ТРАФОСТАНИЦЕ: Сутра без струје већи број лесковачких села

Foto: I. Mitić

Bez struje će, od devet do 14 časova, biti meštani Bratmilovca, dela Mrštana, Badinca, Nominice, Zloćudova, Donje Jajine, Šišinca i Donjeg Sinkovca, a istog dana električnu energiju neće imati ni centar sela Šišava.

Struju neće imati ni stanovi u zgradi u Ulici Majora Tepića 14 u Leskovcu i to od devet sati pa do završetka planiranih radova na sistemskoj zameni brojila, a najkasnije do 11.30 časova, najavila je leskovačka „Elektrodistribucija“.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)