DRŽAVA GRADI BAZEN: Ministar Tatjana Matić u LJuboviji

V. Mitrić

29. 04. 2021. u 23:16

MINISTAR trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić posetila je opštinu LJubovija, gde je, u društvu Milana Jovanovića, predsednika opštine i Gorana Josipović, predsednika lokalnog parlamenta, prisustvovala polaganju kamena temeljca za početak izgradnje otvorenog bazena u sklopu sportsko - rekreativnog kompleksa .

ДРЖАВА ГРАДИ БАЗЕН: Министар Татјана Матић у Љубовији

Foto: V. Mitrić

- Veliko mi je zadovoljstvo što ispred resornog ministarstva za trgovinu, turizam i telekomunikacije prisustvujemo na polaganju kamena temeljca za bazen u LJuboviji - rekla je ona.

Foto: V. Mitrić

- Ovo je jedan od infrastrukturnih projekata  čija je vrednost u prvoj fazi  15 miliona dinara, koje je resorno ministarstvo finansiralo. Inače smo ukupno od 2015. pa zaključno sa prošlom godinom za opštinu LJuboviju izdvojili oko 27 miliona dinara za različite vrste projekata. Verujemo da će ovo biti uspešan početak izgradnje bazena i spremni smo naravno da kao ministarstvo i dalje investiramo u razvoj turizma kako u LJuboviji tako i u  regiji Zapadne Srbije zato što je to jedna od najposećenih regija i jedna od turističkih destinacija u Srbiji koja ima najveći broj posetilaca. 

Opština LJubovija, prema njenim rečima, „ treba sve više da se bazira na razvoju turizma, pre svega infrastrukturnih kapacitete u sklopu toga, ponuda nekih novih usluga“.

Naravno da će ovaj bazen biti izuzetno značajan - rekla je ministar Tatjana Matić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)