NIJE VREME ZA OPUŠTANJE: Na teritoriji Kraljeva registrovano 23 novoobolelih

G. Ćirović

26. 04. 2021. u 16:13

NA teritoriji Kraljeva poslednjih nekoliko dana opadaju korona brojke kada su u pitanju novi slučajevi korona infekcije na dnevnom nivou, ali ovdašnji epidemiolozi i dalje upozoravaju da još nije vreme za opuštanje i da opaki virus još nije pobeđen.

НИЈЕ ВРЕМЕ ЗА ОПУШТАЊЕ: На територији Краљева регистровано 23 новооболелих

Foto: G.Ć.

Od ukupno 170 testiranih uzoraka brisa, računajući 71 PCR i 99 antigen metodom, 23 je pozitivno na kovid-19, saopštio je Gradski krizni štab prema podacima ovdašnjeg Zavoda za javno zdravlje.  


Do sada je u Kraljevu zvanično potvrđeno 18.780 slučajeva infekcije, od kojih je trećina – 6.903, registrovana od 18. februara ove godine.

U Opštoj bolnici „Studenica“ hospitalizovano je 62 kovid pacijenata. Na Odeljenjima intenzivne i poluintenzivne nege zbrinuto je ukupno 10 – četvoro na neinvazivnoj ventilaciji i šest na „haj flou“ režimu. Kako je saopšteno, tokom minulih 24 sata petoro je novoprimljenih pacijenata, a troje otpuštenih sa bolničkog lečenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

NA PRELEPOJ EGEJSKOJ OBALI: Ekskluzivan hotel sa odličnom uslugom, vrlo specifičan po tome što je smešten na sopstveno poluostrvo