BICIKLOM KROZ SUBOTICU: Počela sezona iznajmljivanja gradskih dvotočkaša

J. L.

12. 04. 2021. u 18:24

OVOGODIŠNjA, deseta sezona „Subajk" sistema za iznajmljivanja gradskih bicikala počela je danas. Svi koji koriste ovaj servis moći će, kao i prethodnih godina, da iznajme bicikl na nekoj od pet stanica.

БИЦИКЛОМ КРОЗ СУБОТИЦУ: Почела сезона изнајмљивања градских двоточкаша

FOTO: J. L.

Bicikl je moguće iznajmiti na parkingu iza Otvorenog univerziteta, kod „Male gostione" na Paliću, u Dudovoj šumi kod Hale sportova, u Malom Bajmoku kod „Buvljaka" i na Prozivci kod bazena.

Kako poručuju iz JKP „Parking“, način funkcionisanja servisa se nije menjao u odnosu na protekle sezone, a nema izmena ni u pogledu radnog vremena i cena.

- Iznajmljivanje bicikala na sat vremena i ove sezone biće 20 dinara, a cena dnevnog iznajmljivanja ostaće 100 dinara. Cena izrade kartice je ostala ista, a to je 500 dinara, čip kartice će se i ubuduće izdavati samo na blagajni preduzeća, u Đure Đakovića 23/2 - saopštili su iz JKP "Parking".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024