NA KOVID POZITIVNO 101 DETE: U Subotici od korone oboljeva sve više mališana

J.L.

02. 04. 2021. u 17:32

U DEČIJO respiratornoj ambulanti Doma zdravlja u Subotici tokom februara i marta na korona virus testirano je 557 mališana, a njih 101 je bilo pozitivno.

НА КОВИД ПОЗИТИВНО 101 ДЕТЕ: У Суботици од короне обољева све више малишана

Foto: Arhiva

U Dečjem dispanzeru kažu da je primetan porast broja zaražene dece. Za razliku od ranijeg perioda kada su mališani u izolaciju išli uglavnom jer su im roditelji bili bolesni, sada je sve češća pojava da se testira prvo dete, pa da zatim cela porodica završi u izolaciji zbog najmlađeg člana.

Podsetimo, Dečji dispanzer je podeljen na dva dela, u jedan dolaze zdrava deca, a drugi deo je respiratorna ambulanta gde roditelji bolesnu decu mogu da dovedu radnim danom i subotom od 7 časova do ponoći, a nedeljom od 8 do ponoći.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!