„PUN GAS“ RAZVOJU KRAJEVA: Gradonačelnik Loznice o mostu na Savi i drugim ulaganjima države

V. M.

27. 03. 2021. u 12:22

VIDOJE Petrović, gradonačelnik Loznice, rekao je za „Novosti“ da je „što se tiče grada Loznice, uloga države, u istinskom smislu istorijska, jer nikada toliko nije država, i predsednik poput predsednika Vučića, pomogao ovaj kraja, ali i susedne opštine Krupanj, Ljuboviju i Mali Zvornik“.

„ПУН ГАС“ РАЗВОЈУ КРАЈЕВА: Градоначелник Лознице о мосту на Сави и другим улагањима државе

Foto: Vladimir Mitrić

- I ne samo što smo, od države, pod rukovodstvom predsednika Vučića, dobili nebrojenu dragocenu infrastrukturu, i bolnicu u „novom uzdanju“, gde su državna ulaganja najveća u njenoj istoriji, već nam je doveo dve svetske firme „Adient“ i „Mint“, koje su nam bile nasušna potreba.

- A, brzi put do Loznice i njegova veza kod Šapca sa autoputem je „kruna“ pomoći i podrške države i Loznici, i Šapci i okolnim opštinama. Uz ovaku brigu države, ne brinemo za budućnost naših krajeva.

Petrović kaže da je „veličanstven prizor videti kako teku radovi na igradnji mosta na Savi, dužine oko kilometar i po, za koji je već država izdvojila 40 miliona evra iz budžeta, bez ikakvog zaduživanja“.

- Ovo je još jedan, veliki svetao primer da država, na čelu sa predsednikom Vučićem, brine o svakom kraju Srbije, o svakom njenom građaninu, što nam valjanu budućnost čini izvesnijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EVAKUACIJA NIŠKOG NASELJA ZBOG TOMAHAVKA NA GRADILIŠTU: Oglasio se i štab za vanredne situacije