POMEN POLICAJCIMA POGINULIM U NATO AGRESIJI: Ove stvari ne treba da se zaborave i mladi treba da se upoznaju sa herojima

B. P.

27. 03. 2021. u 12:01

PREDSTAVNICI Opštine Lajkovac i Policijske stanice, položili su cveće na spomen-obeležje ispred ovdašnje Gradske biblioteke policajcima Dušanu Trifunoviću iz ove varošice i Milanu Pavloviću iz obližnjeg sela Bajevca, koji su poginuli na Kosovu, na početku NATO agresije na Srbiju 1999. godine.

ПОМЕН ПОЛИЦАЈЦИМА ПОГИНУЛИМ У НАТО АГРЕСИЈИ: Ове ствари не треба да се забораве и млади треба да се упознају са херојима

FOTO: Lajkovac na dlanu

Kada su nastradali u okolini Srbice, u borbi protiv albanskih terorista, Trifunović je imao 23, a Pavlović 29 godina.

FOTO: Lajkovac na dlanu

Predsednik Opštine Lajkovac Andrija Živković rekao je da je dužnost svih stanovnika ove lokalne samouprave da se ne zaboravi ovaj nemili događaj i da se oda počast ljudima koji su dali živote za svoju otadžbinu..

Svake godine malim gestom pažnje sećamo se naših sugrađana koji su dali živote braneći Srbiju od NATO agresije daleke 1999. godine – rekao je Živković. - Trudićemo se i ubuduće da se ovakve stvari ne zaborave i da se mlada pokoljenja upoznaju sa herojima, koji su živeli na našoj teritoriji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)