KORONA U NEGOTINU: Još jedna osoba preminula - 16 novoobolelih

S.M.J.

25. 03. 2021. u 15:55

U ZDRAVSTVENOM centru u Negotinu laboratorijskim analizama virus korona potvrđen je kod 16 osoba.

КОРОНА У НЕГОТИНУ: Још једна особа преминула - 16 новооболелих

Foto S. M. Jovanović

Prema podacima Zdravstvenog centra Negotin, u poslednja 24 časa, od 56 obrađenih antigenskih i šest PCR testova, pozitivan nalaz na prisustvo virusa korona korona imalo je devet osoba ženskog pola, od kojih najmlađa ima 15, a najstarija 79 godina i sedmorica muškaraca od 56 do 82 godine starosti.

Od posledica virusne infekcije u poslednja 24 časa preminula je u negotinskoj bolnici jedna osoba. Od početka marta, zaključno sa jučerašnjim danom, na kovid odeljenjima zabeleženo je 18 smrtnih slučajeva.

U prethodna 24 časa na kovid odeljenjima negotinske bolnice na kojima se leče 42 na prisustvo virusa korona pozitivna pacijenta, hospitalizovane su dve osobe, devet ih je otpušteno, a jedna osoba je transportovana u Kovid bolnicu Kruševac na dalje lečenje.

I tokom današnjeg dana nastavljena su testiranja pacijenata koji su se sa nekim od simptoma korona virusa javili kovid ambulanti u kojoj je samo u sredu bilo 62 pregleda. I u pedijatrijskoj kovid ambulanti obavljena su 11 pregleda dece predškolskog i školskog uzrasta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)