BEZ SAOBRAĆAJA U ULICI PAVLA IVIĆA I LENKE DUNĐERSKI: Radovi “Novosadske toplane“ u naselju Jugovićevo

Lj.P.

08. 03. 2021. u 10:41

RADNICI JKP „Novosadska toplana“ danas su počeli sa radovima na izgradnji vrelovodne mreže i priključaka na lokalitetu Jugovićevo u bloku ulica Lenke Dunđerski i Pavla Ivića.

БЕЗ САОБРАЋАЈА У УЛИЦИ ПАВЛА ИВИЋА И ЛЕНКЕ ДУНЂЕРСКИ: Радови “Новосадске топлане“ у насељу Југовићево

Foto B. Milošević

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

Dok traju radovi biće zabranjen saobraćaj u Ulici Pavla Ivića i u delu Ulice Lenke Dunđerski, od Ulice Boška Petrovića do Ulice Pavla Ivića.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 31. marta , a navedeni radovi, kako napominju u ovom preduzeću, neće uticati na kvalitet isporuke toplotne energije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)