POČELA VAKCINACIJA DRUGOM DOZOM: Punktovi u Pirotu rade svakog dana od osam do 18 časova

V.Ć.

10. 02. 2021. u 10:39

NA zatvorenom bazenu u Pirotu, tačnije na punktovima ovog zdanja danas je počela revakcijacija kineskom vakcinom Sinofarm.

ПОЧЕЛА ВАКЦИНАЦИЈА ДРУГОМ ДОЗОМ: Пунктови у Пироту раде сваког дана од осам до 18 часова

Foto: V.Ć.

Tim povodom Tim za vakcinaciju pri Gradskom štabu, saopštio je, da će punktovi raditi svakog dana od osam do 18 časova, a građani će veče pre zakazanog termina za revakcinaciju, biti pozivani od strane gradskih volontera i dobiće uputstva u koje vreme i na kom punktu da se jave.

Važno je da se vakcinacija obavi na punktu na kom je primljena i prva vakcina. Cilj ovakvog zakazivanja je da se izbegnu nepotrebne gužve ispred punktova-poručuje pomenuti Tim i apeluje na građane da poštuju satnicu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!