EPIDEMIJA U SRPSKIM SREDINAMA NA KiM: Još 26 novoobolelih, jedna osoba preminula

I. Radulović

02. 02. 2021. u 10:33

U SRPSKIM sredinama na Kosovu i Metohiji, prema podacima iz poslednjeg izveštaja, broj novoobolelih lica od koronavirusa povećao se za 26, iz izolacije su izašle 33 osobe, dok je jedno lice preminulo, navodi se u izveštaju Kriznog štaba opštine Kosovska Mitrovica.

ЕПИДЕМИЈА У СРПСКИМ СРЕДИНАМА НА КиМ: Још  26 новооболелих, једна особа преминула

KBC Kosovska Mitrovica

Navedeni podaci odnose se na 89 uzoraka koliko je stiglo u Zavod za javno zdravlje u ovom gradu.Koronavirus je i dalje najzastupljeniji na severu Kosova gde je u Severnoj Mitrovici registrovano devet novih slučajena zaraze virusom kovid – 19, u Zvečanu je zabeleženo pet novih slučajeva, u Leposaviću jedan, dok u Zubinom Potoku nije bilo novoobolelih lica.

U istom periodu, u srpskim sredinama južno od Ibra registrovano je devet novih slučajeva zaraze koronavirusom i to u Prilužju četiri, Prizrenu i Gnjilanu po dva i u Kosovskoj Kamenici jedan novooboleli.

Od početka izbijanja pandemije u srpskim sredinama na KiM, registrovana su ukupno 3.822 slučaja obolelih od virusa kovid-19, dok je u istom periodu testirano ukupno 13.552 ljudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati