VAKCINACIJA U PARAĆINU: Od danas u Sportskom centru "7. jul" u funkciji i treći punkt

Z. Rašić

28. 01. 2021. u 15:33

VAKCINACIJA u Paraćinu danas je prvi put počela na trećem punktu opremljenom u prostoru Sportskog centra «7. jul», a svi građani koji su imali zakazan termin za današnji dan, isključivo su se tu vakcinisali.

ВАКЦИНАЦИЈА У ПАРАЋИНУ: Од данас у Спортском центру 7. јул у функцији и трећи пункт

Foto: Agencija Pristup

Na spisku eUprave bila su 144 Paraćinca, a oni koji su rešili da se na ovaj način zaštite od kovida, kako kažu, uglavnom se redovno vakcinišu i protiv gripa.

Punkt opremljen u ulaznom delu hale je dobro organizovan tako da nema gužve, niti dužeg čekanja. Glavni ulaz se koristi isključivo za potrebe vakcinacije, dok je sporedni na raspolaganju zaposlenima u Sportskom centru i Paraćincima koji u ovu ustanovu dolaze zbog sportskih aktivnosti.

Do sada se prvom dozom cepiva vakcinisalo više od 2.000 stanovnika grada na Crnici, a u Domu zdravlja počele su pripreme za drugu vakcinaciju medicinskog osoblja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!