VAKCINU IZ KINE PRIMILO OKO 800 GRAĐANA: U Leskovcu nastavljena imunizacija protiv virusa korona

Игор Митић
Igor Mitić

21. 01. 2021. u 15:33

OD početka masovne imunizacije stanovništva u Leskovcu kinesku vakcinu protiv korona virusa primilo je oko 800 građana. Juče je vakcinisano 288, a danas do podneva više od 500 ljudi.

ВАКЦИНУ ИЗ КИНЕ ПРИМИЛО ОКО 800 ГРАЂАНА: У Лесковцу настављена имунизација против вируса корона

Foto: GU Leskovac

Sinoć su u grad na Veternici, za područje Jablaničkog okruga, stigle nove količine ovih vakcina. Zavod za javno zdravlje dobio je još 2469 doza, kao i u prvoj raspodeli cepiva, a isporuka ruskih vakcina se još uvek očekuje. Leskovac je dobio i dovoljne količine Fajzerovih vakcina za revakcinaciju korisnika i zaposlenih Ustanove za odrasle i starije i ona će biti obavljena danas.

- Raduje me veliko interesovanje, jer je vakcinacija od velikog značaja za sve nas. Bez vakcinacije nikada nećemo pobediti koronu. Pozivam građane da se vakcinišu i da na taj način sačuvaju svoje i živote članova svojih porodica – poručio je Goran Cvetanović, gradonačelnik Leskovca tokom obilaska ekipa koje rade na imunizaciji stanovništva.

Nadležni poručuju da čine sve što je u njihovoj moći da ovaj proces teče što efikasnije i sa što manje organizacionih problema. Ocenjeno je da je situacija na glavnom punktu, u sportskoj hali u centru grada, mnogo bolja u odnosu na dan ranije. I problemi koji se javljaju prilikom izdavanja i štampanja potvrda će uskoro biti rešeni, pa će ih dobiti svi koji ih nisu dobili zbog zastoja administracije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!