RED ZA VAKCINU ISPRED NOVE OPŠTINE: U Subotici veliko interesovanje građana

J.L.

21. 01. 2021. u 15:47

PUNKT za masovnu imunizaciju Subotičana počeo je sa radom juče u Novoj opštini, a do deset ujutru vakcinu je primilo više od 80 Subotičana.

РЕД ЗА ВАКЦИНУ ИСПРЕД НОВЕ ОПШТИНЕ: У Суботици велико интересовање грађана

Foto: J.L.

Subotica raspolaže sa 2.100 doza kineske vakcine „Sinofarm“, a za prvi dan vakcinacije prijavljeno je 432 građana.

Po rečima dr Ivanke Beoković, direktorke Doma zdravlja, stiglo je novih 2100 doza i raduje prilično veliki odziv građana.

-U ambulanti u Šabačkoj ulici u naselju Peščara u sredu je bilo prijavljeno 215, a vakcinisano je 235 ljudi i nije bilo neželjenih reakcija. Sada je građanima dostupan ovaj izuzetno uslovan prostor za vakcinaciju, javljaju se po utvrđenom spisku, svi strpljivo čekaju – ističe dr Beoković.

- Dolaze i oni koji nisu prijavljeni, trudimo se da ispoštujemo i njih, mada malo remete ceo posao te ih molimo da, ukoliko nemaju ili ne mogu da sačekaju svoj termin dođu posle 15 časova. Pozive šalje eUprava i to je populacija starija od 75 godina, ima i mlađih ali oni su verovatno ti koji nisu bili na spisku- naveo je dr Beoković.

Punkt u Novoj opštini radiće svakog dana od 8 do 18 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!