KORONA ODNELA JOŠ DVA ŽIVOTA: U leskovačkoj kovid se smanjuje broj novoprimljenih pacijenata, ali ima preminulih

I. M.

20. 01. 2021. u 20:46

U LESKOVAČKOJ kovid bolnici od posledica opakog virusa umrla su dva pacijenta.

КОРОНА ОДНЕЛА ЈОШ ДВА ЖИВОТА: У лесковачкој ковид се смањује број новопримљених пацијената, али има преминулих

Foto: I. Mitić

Preminuo je muškarac iz Medveđe, star 66 godina, i osamdesettrogodišnji Leskovčanin. Kod obojice je laboratorijski potvrđeno prisustvo virusa korona.

U ovoj bolnici trenutno je hospitalizovano 76 osoba. U poslednja 24 časa primljena su četiri, a otpušteno je 14 pacijenata. Na respiratoru su tri osobe od kojih je jedna intubirana, a terapiju kiseonikom prima 57 ljudi.

U odnosu na ukupan broj u kovid bolnici 42 osobe imaju pozitivan nalaz na opaki virus, 23 negativan, rezultat čeka sedam, a testiranje četiri pacijenta.

Hospitalizovana su 43 Leskovčana, 17 pacijenata iz Vlasotinca, devet iz Lebana, četiri iz Bojnika, dva iz Crne Trave i jedan iz Vranja.

Saopšteno je i to da je u ovdašnjoj Opštoj bolnici Fajzerovu vakcinu primio 191 zdravstveni radnik, a da je danas počela vakcinacija zaposlenih u ovoj ustanovi vakcinom koja je stigla iz Kine.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)