„OSTANIMO ŠTO DUŽE DECA“: U selu Jaša Tomić deci podeljeni božićni paketići

B.G.

09. 01. 2021. u 09:36

TREĆI put zaredom, u prostorijama Mesne zajednice u selu Jaša Tomić u opštini Sečanj, organizovana je podela božićnih paketića deci pod sloganom „OSTANIMO ŠTO DUŽE DECA".

„ОСТАНИМО ШТО ДУЖЕ ДЕЦА“: У селу Јаша Томић деци подељени божићни пакетићи

Foto: S. Mladenoski

Komisija za socijalna pitanja Saveta mesne zajednice, Katarina Zarin, Marija Blanuša i Ilija Peško pokrenula inicijativu da mesna zajednice od svojih sredstava deli paketiće deci i približi im duh Božića, običaja i promoviše prave vrednosti detinjstva.


Za razliku od prethodne dve godine, kada su paketiće dobijala deca do deset godina starosti, ove su zahvaljujući brojnim donatorima i humanim ljudima, božićne paketiće dobili svi učenici osnovne škole u selu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!