BORILA SE SA RAKOM, ODNEO JE KOVID: Andrijana Petrović (19) iz Plane izgubila životnu bitku

Z. RAŠIĆ

04. 01. 2021. u 22:03

POSLE 16 godina teške borbe sa rakom mozga koji se proširio na moždano stablo, prvog januarskog dana preminula je Andrijana Petrović (19) iz Plane.

БОРИЛА СЕ СА РАКОМ, ОДНЕО ЈЕ КОВИД: Андријана Петровић (19) из Плане изгубила животну битку

Andrijana Petrović / Foto privatna arhiva

Hrabro srce stalo je na kovid-odeljenju Opšte bolnice u Paraćinu, pa iako je, ona još jedna žrtva korone, njena majka Ivana kaže da se Andrijanina osnovna bolest prethodnih dvadesetak dana toliko pogoršala da su joj lekari iz Ćuprije rekli da joj preostaje još oko mesec dana života.

O sudbini devojčice, "Novosti" su više puta pisale kao o medicinskom čudu koju u životu održava samo neizmerna ljubav majke. Skrhana od bola zbog gubitka najdražeg bića, Ivana, kroz suze, priča da su više dana u decembru provele zajedno u bolnici u Ćupriji. Tamo je Andrijana zbrinuta nakon što joj se stanje naglo pogoršalo kod kuće. Na neurohirurgiji su joj, posle pregleda skenerom, rekli da je tumor porastao, da pritiska okolne centre i da prognoza uopšte nije dobra.

- U ponedeljak, 28. decembra, izašle smo iz bolnice, a već sutradan po podne dobila je visoku temperaturu. Testiranje je potvrdilo koronu. Moja Andrijana primljena je na kovid-odeljenje bolnice u Paraćinu. Teško je disala, ništa joj nije pomagalo i posle tri dana, u petak oko 19 časova, preminula mi je na rukama. Otišla je anđelima, sad je bar ništa ne boli - ispričala je majka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri