PRIJEM ZA NAJBOLJE STUDENTE U VRANJU: Gradsko rukovodstvo značajna sredstva ulaže u obrazovanje

J.S.

04. 01. 2021. u 21:55

U GRADSKOJ upravi u Vranju priređen je prijem sa nekoliko predstavnika najboljih studenata grada Vranja. Zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradski većnik Bojan Kostić ugostili su najbolje studente u minuloj godini.

ПРИЈЕМ ЗА НАЈБОЉЕ СТУДЕНТЕ У ВРАЊУ: Градско руководство значајна средства улаже у образовање

Foto: J.S.

Tom prilikom, Bojan Kostić, gradski većnik istakao je da gradsko rukovodstvo značajna sredstva ulaže u obrazovanje, jer je ova oblast jedna od najvažnijih za razvoj i unapređenje društvene zajednice. 

- Ovo je četvrta godina zaredom, kako se na ovaj način pruža podrška najboljim studentima, i ova praksa će biti nastavljena i u narednom periodu. Na vama je da svoje znanje iskoristite na najbolji mogući način, da nađete svoje mesto u društvu i doprinesete razvoju društvene zajednice -  rekao je Kostić. 

Nakon toga, studentima se obratila zamenica gradonačelnika Zorica Jović.

- Čast mi je da mogu da vas pozdravim i ove godine u ime gradskog rukovodstva. U cilju poštovanja propisanih mera, danas smo se okupili u manjem broju i organizovali druženje samo sa studentima sa najvišim prosekom. Sa nagrađivanjem najuspešnijih studenata, lokalna smouprava počela je 2017. godine sa ciljem ukazivanja posebne podrške mladim uspešnim ljudima. Želim vam puno uspeha u daljem školovanju i da se nakon završetka fakulteta vratite i stečeno znanje primenite ovde u Vranju -  istakla je zamenica gradonačelnika. 

Podsećamo da su najbolji student u prošloj godini njih preko 60 nagrađeni krajem prošle godine sa po 20 000 dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024