RADNO VREME ZDRAVSTVENIH USTANOVA U VREME PRAZNIKA: Ustaljen raspored plus kovid ambulanta

I.M.

30. 12. 2020. u 15:59

DOM zdravlja u Leskovcu najavio je da će 1. i 2. januara naredne godine, kao i za Božić, raditi po ustaljenom prazničnom rasporedu uključujući i ambulantu namenjenu pacijentima sa sumnjom na zarazu virusom korona.

РАДНО ВРЕМЕ ЗДРАВСТВЕНИХ УСТАНОВА У ВРЕМЕ ПРАЗНИКА: Устаљен распоред плус ковид амбуланта

Foto: I. Mitić

Ona će, i tokom praznika, za febrilna stanja biti otvorena od sedam do 20 časova. Isto radno vreme imaju i Zdravstvena ambulanta br. 4 kao i zdravstvene stanice u Brestovcu, Manojlovcu, Pečenjevcu i Guberevcu.

Služba hitne medicinske pomoći radiće neprekidno, a Služba kućnog lečenja od sedam do 19 časova. Stomatološka služba dežuraće, na trećem spratu glavne zgrade Doma zdravlja, od sedam do 20 časova.

Služba za zdravstenu zaštitu dece i školske dece radiće od sedam do 20 časova. U prostorijama Dečijeg dispanzera dežuraće će se i tokom noći – na ulazu Sportske medicine.

Ogranci Doma zdravlja u Grdelici i Vučju, uključujući i hitnu medicinsku pomoć, radiće neprekidno. Njihova odeljenja za zdravstvenu zaštitu dece i školske dece biće otvorena od sedam do 14 časova. U istom periodu radiće i ambulante u Predejanu, Velikoj Grabovnici i vučjanski Odsek za kućno lečenje.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri