VRANJANCI ZATVORILI VRATA: Pozorište neće raditi do sredine decembra!

V.V.S.

08. 12. 2020. u 15:25

U POZORIŠTU “Bora Stanković” neće se izvoditi predstave na večernjoj i dečjoj sceni, za sada je izvesno, do sredine decembra - saopštila je uprava vranjanskog teatra.

ВРАЊАНЦИ ЗАТВОРИЛИ ВРАТА: Позориште неће радити до средине децембра!

Foto: J. Stojković

Posle toga, očekuje se da će se stvoriti uslovi bar za jedan naslov sedmično i to na sceni za najmlađe: predstave za decu igrale bi se nedeljom u podne.

Na ovaj potez nadležni u Pozorištu “Bora Stanković” odlučili su se zbog izveštaja kriznog štaba koji je procenio da je zbog broja obolelih, zdravstvena situacija u Vranju postala vanredna. Čim se stvore uslovi, poručuju u ovom teatru, nastaviće sa radom, uz sve mere opreza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!