PRELAZE NA ONLAJN NASTAVU: Fakultet za mašinstvo i Građevinarstvo u Kraljevu objasnio kako će se odvijati predavanja

G. ĆIROVIĆ

06. 12. 2020. u 12:26

SAGLASNO epidemiološkim merama za suzbijanje epidemije kovid-19 i preporukama Kriznog štaba, Kolegijum Fakulteta za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu doneo je odluku da na kompletnu onlajn nastavu prelaze prva, druga i treća godina studijskog programa osnovnih akademskih studija Građevinskog inženjerstva, kao i prva, druga i treća godina studijskog programa osnovnih akademskih studija Mašinskog inženjerstva.

ПРЕЛАЗЕ НА ОНЛАЈН НАСТАВУ: Факултет за машинство и Грађевинарство у Краљеву објаснио како ће се одвијати предавања

Foto: MFKV

Kako je saopštio Kolegijum, nastava za studente četvrte godine osnovnih akademskih studija, prve godine master akademskih studija i prve godine doktorskih studija studijskog programa Mašinskog inženjerstva nastaviće se u kombinovanom sistemu.

- Ispitni rok je u januaru i videćemo kako će se odvijati situacija, ali će se ispiti svakako održavati uživo uz poštovanje svih mera – kaže Aleksandra Petrović, prodekan za nastavu. - Kolokvijumi za sada teku normalno ali uz blaga pomeranja i odlaganja tamo gde imamo studente koji su zbog slučajeva u porodici u izolaciji pa ne mogu da prisustvuju.

Prema njenim rečima, sve eventualne promene u izvođenju nastave u narednom periodu biće blagovremeno istaknute na sajtu Fakulteta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?