POMOĆ OSOBAMA SA INVALIDITETOM U NEGOTINU: Sadnjom breza obeležili uspešnu saradnju

S.M.J.

18. 11. 2020. u 18:09

PREDSTAVNICI Nevladine organizacije “Vitezovi osmeha” posetili su Osnovnu školu “12. septembar” u Negotinu.

ПОМОЋ ОСОБАМА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ У НЕГОТИНУ: Садњом бреза обележили успешну сарадњу

Foto: S. M. Jovanović

 

U znak prijateljstva i nastavka saradnje na podršci u procesu socijalizacije i samostalne integracije osoba sa invaliditetom u život lokalnog, mikrosocijalnog okruženja, zasadili tri breze u školskom dvorištu.

- Negotin je naš grad prijateljstva u kome imamo dosta prijatelja i profesionalnih saradnika i zato smo se odlučili da ih u Nedelji tolerancije posetimo i u OŠ “12. septembar” zasadimo tri breze za generacije koje dolaze i koje ostaju - kaže Nebojša Nikolić iz Udruženja građana “Vitezovi osmeha”.

Ova nevladina organizacija donirala je školi i belu tablu, DVD plejer i slatkiše.

-Naša škola već godinama sarađuje sa novosadskom školom “Milan Petrović” i kolegama koji imaju udruženje “Vitezovi osmeha”. Oni su odlučili da nas obraduju posetom, ovim brezama, ali i slatkišima, sokovima, igračkama kojima se deca uvek raduju -ističe Snežana Marković, direktor OŠ “12. septembar” koja u Negotinu i Kladovu ima 38 učenika.

Inače, “Vitezovi osmeha” su letos u okviru akcije „Online – moguć pristup“ negotinskom Udruženju za pomoć osobama sa invaliditetom “Duga” darivali laptop i drugu tehničkiu digitalnu opremu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)