MIR NEMA ALTERNATIVU: Mladi iz Omladinskog centra Gračanice odgovorili kontrabilbordom

D.Zečević

16. 11. 2020. u 15:30

DAN posle postavljanja bilborda sa amblemom “UČK” i natpisom “Sloboda ima ime” u naselju Kišnica kod Gračanice, a koji je izazvao uznemirneost žitelja ove većinski srpske sredine, reagovali su mladi iz ovdašnjeg Omladinskog cetra postavljanjem kontrabilborda sa natpisom “Mir nema alternativu”.

МИР НЕМА АЛТЕРНАТИВУ: Млади из Омладинског центра Грачанице одговорили  контрабилбордом

Foto: D.Z.

- To nije naš odgovor na bilbord koji je izazvao uznemirenost među žiteljima- kažu iz gračaničkog Omladinskog centra dok će lokalna samouprava u Gračanici, prema rečima gradonačelnika Srđana Popovića, zatražiti od kosovskog Ministarstva za saobraćaj uklanjanje ovog bilborda.

Naime, zahtev je prosleđen pomenutom Ministarstvu jer je postavljen na lokaciji koja je vlasništvo pomenutog Ministarstva.

Ukoliko se to ne dogodi, prema rečima gradonačelnika Srđana Popovića, lokalna samouprava će se obratiti svim inostranim diplomatskim predstavništvima na Kosovu i međunaorndim organizacijama. Inače, bilbord sa amblemom “UČK” i natpisom “Sloboda ima ime” osvanuo je u nedelju ujujtru u naselju Kišnica koje vodi ka Gračanici iz pravca Gnjilana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)