TEŽAK DAN ZA KOSOVO I METOHIJU: 767 obolelih i 8 preminulih

Tanjug

12. 11. 2020. u 16:27

U poslednja 24 sata na Kosovu i Metohiji od korona virusa obolelo je još 767 osoba, dok je osam pacijenata preminulo od posledica virusa, saopštio je danas Institut za javno zdravlje u Prištini.

ТЕЖАК ДАН ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ: 767 оболелих и 8 преминулих

Ilustracija / Foto AP

Testirano je 2.178 osoba, od kojih je najviše pozitivnih u Prištini, a zatim u Gnjilanu, Mitrovici, Ðakovici, prenosi Koha.

Trenutno, aktivno je 9.418 slučajeva.

Od početka pandemije od korona virusa je obolelo 26.888, a preminulo 784 osoba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DODELJUJU I NAGRADU „ANDRIJA ČIKIĆ“: U Smederevu se održava takmičenje pijanista, jedno od priznanja posvećeno dečaku ubijenom u Ribnikaru