BUDŽET ZA MEDIJE I SPORT OSTAJE ISTI: Poruka pirotskog gradonačelnika Vladana Vasića

V.Ć.

09. 11. 2020. u 13:52

BUDžET za sportske klubove i medije, za narednu godinu neće se menjati, odnosno smanjivati jer mediji i sportisti moraju da prežive koronu. Ovo je poručio pirotski gradonačalnik Vladan Vasić.

БУЏЕТ ЗА МЕДИЈЕ И СПОРТ ОСТАЈЕ ИСТИ: Порука пиротског градоначелника Владана Васића

Foto: V. Ćirić

U vreme svetske epidemije kovida 19,. sportska dešavanja se ili odlažu ili igraju bez publike.Istovremeno, mediji izveštavaju građane o svim odlukama, merama za suzbijanje epidemije i , imaju edukativni karakter.Iako smo smanjili sredstva nekim budžetskim korisnicima, sredstva za sport i medije se neće smanjivati.

Pirot ima dva kluba u najvišim rangovima takmičenja i šteta je što igraju pred praznim tribinama. Za rad klubova izdvojeno je 68, a za medije 24 miliona dinara, koje će dobiti preko projektnog finansiranja sadržaja-zaključio je Vasić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju