EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U MORAVIČKOM OKRUGU: Jedan pacijent pozitivan na virus iz Čačka, pet iz Milanovca

V. I.

27. 10. 2020. u 15:21

JOŠ šest osoba iz Moravičkog okruga pozitivno je na korona virus, kazuju najnoviji rezultati od 32 uzorka koji su poslati u laboratoriju u Beograd. Od novoinficiranih jedna osoba je iz Čačka i pet iz Gornjeg Milanovca.

ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У МОРАВИЧКОМ ОКРУГУ: Један пацијент позитиван на вирус из Чачка, пет из Милановца

Foto: V. Ilić

Svi kovid pozitivni imaju blage simptome bolesti i za sada niko nije hospitalizovan, već se nalaze u kućnoj izolaciji. U utorak ujutru su u laboratoriju u Beogradu poslata još 44 uzorka.

Na kovid deljenjima čačanske bolnice trenutno je smešteno 14 pacijenata suspektnih i pozitivnih na korona virus, a u proteklih 24 sata (presek od utorka u podne) evidentirana su dva prijema i jedan otpust.

U prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bio je 21 pregled, od čega je 17 prvih pregleda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!