EDUKACIJA ZA BUDUĆE MAME I TATE: U Subotici se organizuje seminar za roditeljstvo

J. L.

24. 10. 2020. u 09:24

U CILjU sprovođenja mera populacione politike, Psihološki centar Egogram u saradnji sa Gradom Subotica organizuje edukaciju na temu „Unapređivanje roditeljskih kompetencija i razvijanje partnerstva svih učesnika u razvoju dece – dete u centru“, namenjenu svima koji žele da steknu nova znanja i veštine kako bi se na najbolji način ostvarili u ulozi roditelja.

ЕДУКАЦИЈА ЗА БУДУЋЕ МАМЕ И ТАТЕ: У Суботици се организује семинар за родитељство

Depozit

Projekat sufinansira Kabinet ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku. Obuka se održava tokom oktobra i novembra meseca, a o tačnom vremenu i mestu održavanja zainteresovani će biti blagovremeno obavešteni od strane Psihološkog centra Egogram.

Prijave se vrše na mejl adresu psihoterapija@egogram.rs, a broj polaznika radionica je ograničen i utvrdiće se prema redosledu prijavljivanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)