U "BEOGRADU" I NOVAC IZ EMIRATA: Najavljen dolazak još jednog investitora

I. MITIĆ

08. 10. 2020. u 08:55

INVESTITOR iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i nekoliko domaćih finansijera su zainteresovani za zakup dela Hotela "Beograd" u centru Leskovca, a najavljena ulaganja premašuju milion evra!

У БЕОГРАДУ И НОВАЦ ИЗ ЕМИРАТА: Најављен долазак још једног инвеститора

Foto: I.M.

- Radi se o uzimanju u najam dela ove višespratnice, gde bi opremili sobe visokog kvaliteta. To će, pored investicije dvojice leskovačkih privrednika koji su kupili ovaj objekat, doprineti da hotel što pre počne sa radom u punom kapacitetu - kaže gradonačelnik Goran Cvetanović i podseća na to da se ovde trenutno grade četiri ugostiteljska objekta za smeštaj turista, što bi trebalo da reši višegodišnji problem nedostatka odgovarajućih kapaciteta.

Kaže i to da će vlasnicima objekta u centru grada na Veternici predložiti da mu promene ime u - Hotel "Leskovac".

Inače, u obnovu čuvenog, ali potpuno devastiranog Hotela "Beograd" je, po proceni novih vlasnika, potrebno uložiti oko sedam miliona evra. Već su renovirali prizemni deo i fasadu čitavog zdanja, a ugrađena je i nova stolarija.

Trenutno se obnavlja prostor u kojem je planirano otvaranje restorana i nekoliko konferencijih sala, a najavljeno je i opremanje soba za smeštaj gostiju - na prvom spratu hotela. Kada sve planirano bude i završeno, kako god da se zove, hotel će imati i kafić na krovu zgrade, do kojeg će se dolaziti panoramskim liftom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)