JOŠ JEDAN GRAD UKINUO VANREDNU SITUACIJU

J.S.

02. 10. 2020. u 12:53

NA sednici opštinskog Štaba za vanredne situacije u Preševu danas je ukinuta vanredna situacija na teritoriji ove opštine, potvrdio je za Novosti Driton Salihu, direktor Doma zdravlja i član krizog štaba.

ЈОШ ЈЕДАН ГРАД УКИНУО ВАНРЕДНУ СИТУАЦИЈУ

Foto: J.S.

Na snazi i dalje ostaju Republičke mere. Prema njegovim rečima i dalje se apeluje da se nose maske i drži distanca. Ova odluka je između ostalog doneta jer se znatno smanji broj pacijenata koji se javljaju u Kovid ambulantu, u odnosu na predghodni mesec.


Od 16. septembra nema hospitalizovanih pacijenata, svi oboleli su sa lakšom kliničkom slikom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)