BESPLATNI KURSEVI KINESKOG JEZIKA: Početni nivo do 150 reči

J. L.

11. 09. 2020. u 19:33

EKONOMSKI fakultet u Subotici i Konfučijev institut Univerziteta u Novom Sadu organizuju kurs kineskog jezik, koji će početi 29. septembra u 17 časova.

БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ КИНЕСКОГ ЈЕЗИКА: Почетни ниво до 150 речи

Foto Ž. Knežević

Pohađanje kursa je besplatno za sve učesnike. Polaznici će, takođe besplatno, dobiti elektronsku verziju udžbenika. Jedini trošak se odnosi na polaganje ispita, što predstavlja iznos od 1.200 dinara koji se plaća jednom, prilikom prijave ispita.

-Nastava će se održavati dva puta nedeljno, utorkom i četvrtkom, sa početkom od 17 časova, u trajanju od 90 minuta. Instruktorke će nastavu izvoditi na engleskom jeziku. Imajući u vidu da će se nastava odvijati online, svi učesnici će dobiti detaljna uputstva o korišćenju aplikacije za online nastavu- objašnjavaju na Ekonomskom fakultetu.

Početni kurs odgovara nivou A1. Polaznici će po završenom programu moći da razumeju i da se služe jednostavnim konstrukcijama, odnosno savladaće vokabular od oko 150 reči koji omogućava da kažu osnovne podatke o sebi. Nakon završene nastave, savladani program će poslužiti za polaganje prvog nivoa HSK ispita i time dobijanja potvrde o poznavanju kineskog jezika na A1 nivou.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri