AKCIJA GRADSKE UPRAVE SOMBORA: Pitaće preko interneta građane o važnim projektima

J. B.

09. 09. 2020. u 10:42

GRADSKA uprava Sombora će i ove godine sprovesti proces participativnog budžetiranja.

АКЦИЈА ГРАДСКЕ УПРАВЕ СОМБОРА: Питаће преко интернета грађане о важним пројектима

Foto: J.B.

Radna grupa je održala sastanak na kojem je odlučeno da će se anketiranje građana zbog epidemiološke situacije koju je izazvao kovid 19 organizovati preko interneta. Planirano je da glasanje bude održano krajem septembra i početkom oktobra.

Participativno budžetiranje je jedinstven proces koji građanima daje mogućnost odlučivanja o utrošku sredstava iz gradskog budžeta na projekte od značaja za lokalnu zajednicu.

Grad Sombor ovu akciju sprovodi od 2014. godine, u okviru reforme poreza na imovinu uz pomoć Ministarstva finansija, Ambasade Švajcarske i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, a uz tehničku podršku Stalne konferencije gradova i opština.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024