CILJ JE PREPOROD GRADA: Novi predsednik Paraćina, Vladimir Milićević preuzeo dužnost

Z. RAŠIĆ

08. 09. 2020. u 13:25

U ZGRADI Opštine Paraćin u prostorijama Predsedništva juče je obavljena primopredaja dužnosti između starog i novog predsednika Opštine, izabranog na Konstitutivnoj sednici Skupštine prošlog petka.

ЦИЉ ЈЕ ПРЕПОРОД ГРАДА: Нови председник Параћина, Владимир Милићевић преузео дужност

Foto Z. Rašić

U narednom mandatu grad na Crnici će voditi Vladimir Milićević (42), diplomirani inženjer poljoprivrede i prvi na lokalnoj izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Za našu decu".

- Prva stvar koju ću uraditi je utvrđivanje stanja budžeta, nakon čega krećemo u neke njegove izmene da bismo mogli da sačuvamo likvidnost i da započnemo stvari koje smo zamislili.

Čeka nas ogroman posao, neće biti lako, očekivanja su veoma velika, a na nama je da ta očekivanja ispunimo. Borićemo se kao lavovi - rekao je medijima novi čelnik Paraćina nakon preuzimanja dužnosti.

KOALICIJA NOVE VLASTI

OD devet izabranih članova novog Opštinskog veća, sedam je iz SNS i po jedan iz SPS i Grupe građana "Zdrava priča", a Milićević je potvrdio da su to njihovi koalicioni partneri.

On je kazao da novu vlast čini tim mladih i iskusnih ljudi kojima je cilj da u narednom periodu preporode Paraćin.

- Krenućemo sa projektima koji su već pripremljeni i sredstva od Republike opredeljena, kao što su OŠ "Radoje Domanović", Centar za socijalni rad i Opšta bolnica. Mnogo ćemo da radimo na projektima jer samo na osnovu toga može da se dobije novac iz različitih fondova - dodao je Milićević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba