OD SUBOTE PONOVO RADI OTVORENI BAZEN U ZRENJANINU: Poštovaće se sve propisane mere Kriznog štaba

B.Grujić

30. 07. 2020. u 17:08

TROPSKE vrućine i veliko interesovanje građana, uslovilo je odluku Javne ustanove "Sportski objekti" u Zrenjaninu, da od subote 1.avgusta, ponovo sa radom počne otvoreni bazen.

ОД СУБОТЕ ПОНОВО РАДИ ОТВОРЕНИ БАЗЕН У ЗРЕЊАНИНУ: Поштоваће се све прописане мере Кризног штаба

Foto: B. Grujić

Kako navode iz ove ustanove, poštovaće se sve propisane mere Kriznog štaba, a broj posetilaca na bazenu biće ograničen na 250, uz strogu kontrolu zaposlenih radnika, da se na bazenu  ne formiraju grupe veće od deset osoba, a da se van plivališta mora poštovati distanca od 1,5 m razdaljine.

RADNO VREME OD 11 DO 18.30 ČASOVA

Radno vreme bazena je radnim danima od 11 do 18.30 časova, dok će vikendom bazen biti otvoren sat vremena duže, od 10 do 18.30.

Istovremeno, svim posetiocima će se meriti temperatura na ulazu, beskontaktnim toplomerom i licima sa povišenom temperaturom neće biti dozvoljen ulazak na bazen.

Cene ulaznica ostale su iste kao i prethodnih godina, odrasli ulazak na bazen plaćaju 170 dinara, deca od 5 do 12 godina 80 dinara, dok je ulaz za mališane do 5 godina besplatan.

Mesečni blok od 25 ulaznica za odrasle košta 3.250 dinara, dok isti paket za decu do 12 godina iznosi 2 hiljade dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

POČAST VOJNICIMA STRADALIM U NATO AGRESIJI: Kod Smedereva obeleženo 25 godina od pogibije  Blagoja Radića i Roberta Lajčaka (FOTO)