JOŠ JEDAN SMRTNI SLUČAJ: Korona u Knjaževcu uzela i treću žrtvu

S. M. J.

21. 07. 2020. u 15:13

JOŠ jedna osoba iz Knjaževca preminula je u Kliničkom centru Niš od posledica virusa korona, saopštili su u ovdašnjem Zdravstvenom centru.

ЈОШ ЈЕДАН СМРТНИ СЛУЧАЈ: Корона у Књажевцу узела и трећу жртву

Foto: Dragan Milovanović

Reč je o muškarcu starom 60 godina.

I u ponedeljak je iz Niša stigla potvrda da je od infekcije izazvane virusom korona preminulo dvoje Knjaževčana.

U ovoj opštini od početka meseca zabeleženo je 50 kovid-19 slučajeva, a od 1. jula do danas testirano je 138 osoba. Očekuje se da u zdravstvenu ustanovu stigne još 40 rezultata uzorkovanih poslednjih dana.

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije u opštini je proglašena vanredna situacija, a kako je svakim danom sve više onih koji se lekarima javljaju sa simptomima sličnim kovidu i sa temperaturom, nedavno je otvorena i treća kovid ambulanta. Samo u ponedeljak je u njima obavljeno više od 120 pregleda.

Lekari ističu da se situacija u opštini Knjaževac veoma ozbiljna i mole građane, a naročito mlade, da izbegavaju kontakt duži od 15 minuta na manje od dva metra bez zaštitnih maski. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)