ZASEDAO PRIVREMENI ORGAN OPŠTINE PARAĆIN: Odlučeno o datumu konstitutivne sednice SO

Зорана Рашић
Zorana Rašić

11. 01. 2024. u 14:25

NA DANAŠNjOJ trinaestoj po redu sednici Privremeni organ opštine Paraćin doneo je odluku o sazivanju konstitutivne sednice Skupštine opštine za 25. januar u 12 sati.

ЗАСЕДАО ПРИВРЕМЕНИ ОРГАН  ОПШТИНЕ ПАРАЋИН: Одлучено о датуму конститутивне седнице СО

Foto: Opština Paraćin

Sednica će biti održana u sali pozorišta.

Doneto je rešenje da vrednost novogodišnje poklon-čestitke koju će dobiti pet prvorođenih beba u paraćinskom porodilištu u januaru bude po 50.000 dinara. Takođe, sve osnovne i srednje škole na teritoriji te opštine dobile su saglasnost na svoje programe i finansijske planove za prva tri meseca ove godine, kao i ustanove Dom zdravlja, Apoteka „Paraćin“ i Centar za socijalni rad.

Između ostalog, Privremeni organ doneo je i Odluku o usvajanju izveštaja o izvršenoj reviziji finansijskih izveštaja za 2022. godinu JKP „Paraćin“, „Vodovoda“ i Direkcije za izgradnju, sa odlukom Nadzornog odbora JKP „Crnica“.

Javno preduzeće „Poslovni centar“ dobilo je  saglasnost na Program korišćenja budžetske pomoći i na Program poslovanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!